laupäev, jaanuar 22, 2005

oeh, elu on niigi keeruline

Nikky sünna :) Naljakas, joogine, musikaalne, dramaatiline, veits valus, AGA OH SO BEAUTIFUL!!! Oeh, olles juba üle 30 tunni järjest üleval olnud, läksime A ja V'ga Nikky poole. Ostsime veine ja PEPSIT (sic) ,lilli ... burgerit... Sünnale jõudsime, uni oli. Ma ei olegi päris kindel, mis hetkest täpselt uni ära läks, kas peale kofeiinitablette või piisavat kogust veini pepsiga (sic) Aga lõputult tore oli. Märksõnad: vein, laulud, fotod, hiired, füüsalid, tee, tordid, IMEILUS kostüüm, icic, muusika, tants, korvpall, rõdu jne .... Tänaks siinkohal, et kutsuti. L'ile ja M'ile prantsuse keele propageerimise eest ka aitäh :)
Mingil veidral põhjusel, olid paljud inimesed kodudesse läinud, kui viimaks teisest toast väljusime. Kojusõit oli tänu imbetsillist taksojuhile piisavalt veider, et õhtut kroonida. Õikale jõudes, võtsime veini, Vallo viina ja vaatasine Kill Bill'i natsa, A jäi magama. Ise ka... kogunes oma 45 tundi vist ülevalolekut. Voodisse minek oli puhas paradiis. Seda võiks pikemalt kirjeldada ,aga elu on niigi keeruline. Hommik, või siis pigem päev saabus selle saatel, et mingi aff käivitas oma autot POOl tundi järjest ... Kohvi, vannipood, linn, hell hunt, naljakas ettekandja, karbonaad, keefir, kodu. Hetkel kisub jälle veiniseks.... Ma lõpetan ilmselt Wismaris.
Asju millest rääkida ja mis kriibivad hinge on veel, aga elu on niigi keeruline. Kas ma kasutan seda väljendit liiga palju? Keda huvitab?
P.S. L + hiired oli armas kooslus :)
Toodles

Kommentaare ei ole: