kolmapäev, jaanuar 19, 2005

On lootust lähiajal kätte saada A abiga tellitud DVD'd: "Threesome" ja "Seven". Loodan põnevaid elamusi. Kahjuks pole neid filme kallilt kodumaa pinnalt võimalik leida. Kui keegi teab mingit auku, kust võiks rariteetseid filme saada, siis palun teada anda.
Niipalju nõmedaid uudiseid veel, et reedel suutsin lasta endalt telefoni ära varastada :( Seoses sellega ei tea ma enam ühtegi numbrit, olge kenad helistage mulle, teeme tutvuse uueks, kõigil elu põnevam :) hihii. P.S. Kas siemensi akud peavadki nii vähe vastu?
Ja siis veel see, et samal öösel otsustas õhk minu auto taga paremas rehvis mujale kolida. Aadressi ei jätnud. Küll aga jättis näotu lössis kummi, mida tuli Toompea lossi ees vahetada. Kui palju avalikumat kohta on võimalik leida?
Laupäeval oli P sünnipäev, palju filme, mida keegi ei vaadanud, hea söök, 0 % alkoholi minu keres (võitluseta see ei tulnud) ja hiline uni. Pühapäev ilus, rahulik, talvine. Volvoga kannakaid, uus telefon sai ostetud, ujumas käidud, saun oli liiga kuum. Ma pole kindel, et see tegelikult sterilisatsioonikamber polnud... Nahk ähvardas sauna jääda korduvalt.
Muidu on kõik hästi :) Eelmisele postile viidates veel: Musiputukate autoriõigused kuuluvad M'le, seega kasutage heaperemehelikult ... Musiputukaid siis, mitte M'i. Kuidas M'i käsitleda, see on juba hoopis pikem jutt ja teine teema...
Toodles!!

1 kommentaar:

Anonüümne ütles ...

http://www.allworldsvideo.com/Merchant2/merchant.mvc?Store_Code=AWV&Screen=PROD&Product_Code=DVD-10616

sealt saad.

:)

w