kolmapäev, jaanuar 12, 2005

Unarusse jäänud see blog ..

Asju millest kirjutada on vahepeal juhtunud nii palju, et nüüd ei oskagi enam ... Kiire ülevaade oleks vist säärane: Linnakas oli "Tõestus" , mis oli NII hea, et ... noh, minge vaadake ise. eks?!
Siis on A. Veider sai uue tähenduse temaga, positiivses mõttes küll. Eks näeb.
Aastavahetus oli good ol' time, väga lahe, tänud neile kes ei pidanud paljuks võõrast inimest vastu võtta ja meeldivaid tundeid tekitada. Kahju ainult et üks pauk lahti ei läinud :) Ah jah aastavahetusest veel, põlvist nõrgaks tegev kogemus thisisfolly ja themagicalme dialoogidega kõige veenvamas inglise keeles... Puhas nõidus!
Mingi hetk, see oli küll vist eelmine aasta veel... sai sõitmas käidud rattaga. See oli vist veel siis kui eestimaal sõna "talv" mingit tähendust omas. Täitsa hea oli, jääpiik tegi oma tööd eeskujulikult. Ulmeline tunne on sõita peegelsiledal järvejääl ja kurvi kallutada, tagarattasse lasta jne ... Võideldes ajus vasardava mõttega, et kui maha tuleks ratta pealt, siis kukuks kohe perseli. :)
Käisime A ja Muffffffffiga läbutamas linnas... kõik algas sellest, et läksime A'ga sööma. Noh ühest õllest sai kaks, Hellast hundist sai Angel, siis Kaheksa, siis St.Patrick. Kell 4 sai juba magama... järgmist tööpäeva ei mäleta eriti.
Mis siis veel ...? M'iga on mingi keeruline suhe, kõik on nagu hästi hästi, samas on midagi mis on keeruline... ja lõpuni aru saamata. Ei tea ...
Snatch on vaja vaadata!!! ja Lock Stock. Mitte tingimata selles järjekorras. Eeldatavasti heas seltskonnas. Ehk saab asja ;)

järgmise korrani,
toodles!

1 kommentaar:

Anonüümne ütles ...

õujeee, welkamm bäkk, mees!!
:D

guess huu