pühapäev, jaanuar 20, 2008

Kena pühapäeva!

Saabusin parasjagu jooksmast :) Kuna eilne leedu üritus oli kordades nõmedam kui ma loota oskasin, siis lasime VOIP'i poistega jalga sealt juba hommikul ja põhipeole ei jäänudki. Paras neile! Reedel panime kell 5 hommikul ajama siit Ardoga, kell 6 kohtusime Tarvoga Märjamaa Statoilis ja kütsime teele. Noh jõudsime siis äpardusteta Vilniusesse, sõime ja läksime Norby kontorisse koosolekule. Suht tavaline oli, rääkisime oma arendusasjad ära, kohtusime mr Macrowitch'iga ;) (mingi leedu onu, kes selle asemel, et globaalsemal tasemel arendusest rääkida, hakkas oma macrodest pajatama. Iga lause algas "And then we have this macro, which .... bla bla" ... Kohe sai ta nimeks mister John Macrowitch.
Noh siis kella 6 ajal hakkasime peopaika sõitma, koos Olegi ja Tarmo seltskondadega. Kole keeruline oli Vilniusest välja saada aga juba kolmandal katsel õnnestus! Hirmus kihutamine vihmasel kiirteel... kohati 150 km/h... Päris jube oli, hea et ise roolis polnud. Kuskil ilges urkas tegime peatuse, et süüa ning Ivo ja Kareli autod ära oodata. Loomulikult ei saanud seal kaardiga maksta. Olegil paistis sulli olema ja tegi välja. Olles uurinud baari-Vasjalt, et mida pakutakse, küsis Oleg: "Kas teile lehm sobib vä?" Vastasin, et kingitud lehma suhu ei vaadata ... Ullult naljakas oli ;) Loomulikult polnud neil rohkem kui üks ports seda vasikat ja löpuks söin kala. Väga hull polnudki. Noh saabusid ka teised, sõitsime edasi. Koht oli päris lähedal, mingi 15 min pärast olime kohal. Keeruline pleiss oli. Mingi "tulemurraomakael" trepp viis orgu meie onni juurde ... Majas oli paar tuba ja saun. Sauna muidugi kohalikud kütta ei oska... Mis seal salata, ma pole kunagi 140+ kraadises soome saunas käinud. Iga sekund oli valus. Mingit mõnu ei olnud. Lätlased olid kohal ja lakkusid juba, meie omad hakkasid kohe järgi võtma :D Löpuks saabusid ka Indreku ja Volli autod. Autost voolas välja igasugu staatuses inimrümpi. Mõni pehmem kui teised ... :) Noh lohistasime mõningate raskustega ka selle seltskonna alla ja .. siis järgnes igast veidraid hetki, mille käigus juhtus õõvastavaid asju ... Aga kes kohal olid, need teavad. Igatahes hommikul otsustasime salaja jalga lasta sealt :) Söime mingeid pliine seal ja panime jeed. Mõningad ärevad minutid möödusid bensujaama otsides, sest autojuhi (minu) silmist peegeldus tühja paagi märgutuli ... Leidsime siiski. Silver, vana keeleteadlane, sai leedu keeles bensiini ostmise ja kaardiga maksmisega hakkama täitsa. Sõitsime siis tagasi, arutades tee peal erinevaid plaane. Jurmala veepark, Pärnu veepark, pokkeriõhtu ... Kõik plaanid vajusid teekonna edenedes ära, sest kõik olid suht väsinud. Silver, Wolli ja Anton imesid taga midagi pealegi veel ... Nalja sai ikka korralikult. Tuleb tunnistada, et leedus käimise lõbusaim osa oligi vast tagasisõit. Nojah, jõudsime viperusteta koju ja .. Kogu lugu.
Aga asja jurde jõudes, kuna ma leedus ei saanud joosta siis läksin täna. Tegin natuke pikemalt, 1:30. Kokku tuli 14 km, paistab, et alustasin jälle liiga kiiresti ja lõpp vajus ära, viimase viis minutit käisin lausa, sest ei jaksanud enam hapnikuvõlas isegi aeglaselt sörkida. Muidu oli super, ilm oli kena, päike paistis ... Aga üksi oli nüri nats... Isaga on vaffam joosta, siis on juttu rääkida kellegagi ja tundub kergem ka kuidagi. Homme vist teen kepikõndi taastumiseks. Kaal näitas peale jooksu 76,8 ilmselt jälle mingi kilo higistamisega kaotanud ... eks homme paistab mis tegelikult on. Aga vaikselt ikka läheb alla, mis on peamine.

Kommentaare ei ole: